marți, 17 mai 2011

Un coş plin cu daruri pentru bebeluşii nou-botezaţi din biserică




„Acum câteva luni, în parohia noastră s-a format un grup de femei, care se întruneşte o dată pe lună pentru o masă comună (la care aduce fiecare câte ceva) şi pentru comuniune de joacă pentru cei mici, înainte de Vecernia de sâmbătă seara. Grupul nostru a vrut să găsească un mod pentru a-i sărbători pe copiii noi din biserica noastră. Odată cu naşterea unei fetiţe, la începutul lunii aprilie, am fost nevoite să găsim ceva foarte repede. Una dintre doamne a sugerat să punem un coş în partea din spate a bisericii, după naşterea unui copil şi pentru cele 40 de zile când mama şi copilul se odihnesc acasă, membrii comunităţii noastre să pună un mic cadou anonim în coş. Astfel, când ar veni timpul pentru Botez, coşul plin ar putea fi prezentat familiei ca un dar de bun venit.

Am fost atât de încântată să descopăr acest coş de răchită la un magazin local, în timpul cumpărăturilor din această săptămână! Nu este frumos? Cred că va fi locul perfect pentru a plasa aceste cadouri mici. Am de gând să caut prin cutia mea de panglici pentru a găsi câteva roz, pentru a le lega la mâner. Atunci când coşul nu va fi utilizat, cred că va fi folosit pentru a stoca lenjerii de pat în dormitorul nostru. Şi dacă vom fi cândva binecuvântaţi cu un alt prunc, voi fi în căutarea unor aşternuturi pentru această bijuterie!“

SursA: Matushka Emily



Traducere din limba engleză: Andreea-Tatiana


2 comentarii:

Micaela Gh spunea...

Wau ce surpriza placuta si pentru parinti dar si pentru cei care pot face un mic dar, astfel simtind si ei bucuria venirii unui nou crestin.

Andreea Tatiana spunea...

Intr-adevar o idee foarte frumoasa..busurie si pentru copil, si pentru parinti dar si pt cei ce daruies..poate auzim si pe la noi de asa ceva..