duminică, 22 februarie 2009

Eikon Vestments - site pentru veşminte preoţeşti

Zilele acestea m-am confruntat cu o problemă ce ţine de slujirea mea de preoteasă. O familie de credincioşi, ce sunt şi ucenicii părintelui meu, vrea să cumpere un rând de veşminte. Şi pentru că nu puteau să se hotărască în ceea ce priveşte culoarea veşmintelor şi mărimea, m-au rugat să îi ajut. Bineînţeles că am făcut-o cu dragă inimă, dar, la mănăstirile unde ştiam că se cos veşminte preoţeşti şi care se află în apropierea noastră, mi s-a spus că fie nu au materiale, fie că au prea multe comenzi. Aşa că mi-am adus aminte de un "creator de veşminte" pentru preoţi, arhierei şi diaconi din Bucureşti. Am vizitat site-ul de prezentare şi ne-am oprit la acest model de vară.


Site-ul se numeşte Eikon Vestments, am mai cumpărat şi alte veşminte de la ei şi vă pot spune că sunt de calitate. După cum veţi vedea, au şi preţuri destul de mari, dar aceste preţuri sunt compensate de modele deosebite şi de inventivitate.

Eufemia preoteasa

3 comentarii:

Anonim spunea...

din cate stiam,nu aveati deloc o parere buna despre cei de la Eikon!chiar ziceati ca nu se compara cu vesmintele grecesti,ca ,calitatea lasa mult de dorit!cum de v-ati schimbat parerea???sunt curios nevoie mare :))

preoteasa Eufemia spunea...

Bucurie sfinta, Anonime. Nu imi place sa dialoghez cu pesoane care nu isi asuma responsabilitatea pentru ceea ce reprezinta sau nu isi definesc identitatea. Desi, daca stau bine sa ma gindesc, cred ca banuiesc cine sta in spatele acestui mare curios. Dar, totusi, iti voi raspunde la intrebare: se mai intimpla si minuni :))) Iar pentru Romania, in loc de cele grecesti sau de cele rusesti, tinind seama si de posibilitatile financiare, de educatia estetica actuala ortodoxa a credinciosilor si a clerului, pot fi folosite si cele de la Bucuresti :)

Anonim spunea...

Nu cred ca ma cunoasteti!cu dumneavoastra nu am dialogat niciodata,doar cu parintele Cornel!si ,sa ma prezint:sunt Sorin!
Doamne-ajuta!